Főoldal | Profilom | Kilépés | Regisztráció | Belépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Honlap-menü

Belépés

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

                

               


             
Free TopSite


   


Főoldal » 2013 » Június » 8 » Eljött a méregtelenítés ideje !!!
1:06 PM
Eljött a méregtelenítés ideje !!!
       
Méregtelenítse a szervezetében felhalmozódott káros anyagokat !


         


Szinte minden elfogyasztott étel és ital tartalmaz valamilyen mesterséges anyagot. A szervezetbe bevitt tartósító vegyületek pedig nehezen ürülnek ki. Arról nem is beszélve, hogy tested önmagában is termel salakanyagot, amelytől sokszor nem képes egyedül megszabadulni. A háttérben állhat túlterheltség, szervi probléma, vagy egész egyszerűen túlzott felhalmozódás.

A vér- és a nyirokrendszer rengeteg mérgező anyagot szállít – ezek kipucolása elsősorban a vékonybél feladata. Itt dől el ugyanis, hogy mi az, amit tested felhasznál, felszív, és mi az, amitől szeretne megszabadulni. A vékonybélen kívül fontos szerepe van még a májnak, a veséknek és a vastagbélnek is. Ha táplálkozásod kiegyensúlyozott, nincsenek káros szokásiad, és az egész kiválasztó rendszered hibátlanul működik, akkor testedben nem halmozódnak fel a káros anyagok. A leírt helyzet azonban kissé utópisztikus, hiszen a káros behatások, mesterséges adalékanyagok szinte kikerülhetetlenek. Így tehát bárki szervezetével előfordulhat, hogy külső segítség nélkül nem képes megszabadulni a felesleges salakanyagoktól.

Vértisztítás

A méregtelenítésben a májnak kulcsszerepe van: a máj felel azért, hogy mely anyagokat kell kiválasztani, elraktározni, átalakítani vagy újra felépíteni. Ehhez viszont támogatásra szorul, például egyes gyógynövényekből készült tea fogyasztására. Fogyassz négy héten át reggel és este gyermeklácfűből és csalánból készített teát!

A csalán igen gazdag A- és C-vitaminban, emellett sok klorofillt, vasat, magnéziumot, káliumot és kalciumot is tartalmaz. Enyhe vizelethajtó hatású is. Figyelem! Magas kovasavtartalma miatt viszont tartós használata irritálhatja a vesét, ezért legfeljebb 3-4 hétig használd!

Hatásos vértisztító teakeverék

Hozzávalók:

  • nyírfalevél 10 g
  • hibiszkuszvirág (piros mályva) 10 g
  • csalánlevél 10 g
  • gyermekláncfűgyökér és -levél 10 g
  • citromfűlevél 10 g
  • borsmentalevél 10 g

Elkészítése: 2 evőkanálnyi teakeveréket 1 liter vízzel forrázz le, hagyd 5 percig állni, majd szűrd le!
Alkalmazása: kúraszerűen, 4-6 héten át naponta 3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

Izzadj!

A szervezet akkor izzad, ha hőt szeretne leadni. Ezért kezdesz verejtékezni, ha mozogsz, vagy ha lázas vagy. A tudatos izzasztás viszont nem egészen erről szól. Alapvetően kétfajta izzasztókúrát különböztetünk meg. Az egyik a nyugtató hatású, lazító izzasztás, a másik pedig az élénkítő, serkentő, tisztító hatású, melyet leginkább gyógynövényekből készült teákkal valósíthatsz meg.

A serkentőteák hőt fejlesztenek, fokozzák a keringést, és elősegítik az izzadást. Ezeket a belső szervek gyengeségének ellensúlyozására használják. Kiváló serkentő-izzasztó tea készíthető feketebodza-virág és borsmenta fölhasználásával, vagy gyömbér, citrom és méz keverékéből. Mivel a cél az izzasztás, melegen fogyaszd őket. Ugyanezek a teák hidegen vizelethajtó hatásúak.






Megtekintések száma: 832 | Hozzáadta:: Évi | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]


Naptár
«  Június 2013  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930



Saját adataim Férfi

Párom adatai Férfi